Хіти тижня. Величезні хвилі "змивають" з лиця землі пляжі популярного курорту: Шторм обрушився на Кирилівку (відео)

Популярний український курорт Кирилівка спорожнів через негоду. Оксамитовий сезон зірвав сильний шторм, який розігрався на морі.

У розпал сезону, коли під кінець літа всі українці намагаються провести свою відпустку на морі, в курортному селищі Кирилівка, що в Запорізькій області, 29 серпня стався потужний шторм, в результаті якого затопило всі існуючі там пляжі. Кадри з місця подій, які підтверджують цю інформацію, оприлюднили в інтернеті місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

У повідомленні, зокрема, йдеться про те, що в результаті стихії з пляжів практично зникли всі відпочиваючі. І це все відбулося не дивлячись на те, що вода до теперішнього часу тепла і досягає позначки в 24 градуси за Цельсієм.

Утворенню величезних хвиль сприяв, зокрема, найсильніший східний вітер, який розгулявся "не на жарт" в курортному селищі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...