Хіти тижня. Велика афера. Організатор втік за кордон: Під Києвом розкрили мережу забудовників-шахраїв (фото)

У Київській області в м. Ірпінь розкрили злочинну схему недобросовісних забудовників, які заморозили будівництва декількох житлових комплексів, передають Патріоти України.

Це – ЖК "Фрешсіті", "Панорамний 2" і "Княжий двір", повідомив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. 19 серпня у підозрюваних в організації та участі в схемі провели обшуки.

"Потерпілих від дій шахраїв понад 1500. Нанесено збитків більш ніж на 80 000 000 грн", – повідомив він. Директору і бухгалтеру компанії, які брали у інвесторів гроші, оголосять про підозру в шахрайстві. Організатор схеми втік закордон, йому підозра оголоситься заочно, після чого його екстрадують.

Для виманювання грошей "забудовник" показував потенційним покупцям муляжі приміщень. Замість басейну на підлозі була розстелена синя тканина.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...