Хіти тижня. Велика кількість постраждалих і загиблий: На Росії сталася страшна ДТП (відео)

Внаслідок ДТП постраждали 22 людини, а також загинула одна жінка. Серед постраждалих - вісім дітей.

У місті Пермь (Росія) автобус врізався в стіну будівлі, в результаті аварії постраждали понад 20 людей, а одна - загинула, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Трагедія сталася з автобусом маршруту № 53. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною стіною будівельного магазину. За попередньою інформацією, це сталося через технічну несправність автобуса.

Всього в автобусі їхали 59 осіб. Внаслідок ДТП постраждали 22 людини, а також загинула одна жінка. Серед постраждалих - вісім дітей. "Є діти постраждалі, всі в крові. Море машин, кілька швидких і пожарка. Дитину виводили, підлітка - все обличчя в крові", - розповіли очевидці.

Транспортний засіб отримав значні пошкодження - у нього вибито скло, з автобуса випали речі і поручні.


Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...