Хіти тижня. "Великая Россия": В Іспанії розгорівся гучний скандал через приниження українських туристів (фото)

В Іспанії готель оскандалився через підтримку Росії та її агресії проти України. Про це пише користувач мережі Давид Пластер в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в готелі Best San Francisco в місті Салоу на узбережжі Коста-Дорада. Українців обурила підтримка персоналом готелю РФ, а вечеря закінчилася міжнародним скандалом. Величезний прапор Росії в ресторані готелю помітили кілька українських сімей.

"Щоб не розпалювати міжнародні ворожнечі і не провокувати скандал, який вже почав зароджуватися між гостями, кілька українців попросили адміністратора прибрати прапор, щоб сім'ї, в яких є загиблі від рук російських військових, не відчували себе жахливо під час вечері. Втім, адміністратор, очевидно, виявився палким прихильником російської політики, тому що в грубій формі відмовив гостям, додавши, що його позиція - це позиція всієї Іспанії", - написав відвідувач готелю.

Він зазначив, що до суперечки на рецепції приєдналися громадяни Росії, яких адміністрація попросила особисто розібратися з шокованими українцями.

"Щоб яскравіше продемонструвати зневагу до громадян України, на розважальному вечорі біля басейну готелю аніматори почали виконувати військові російські пісні", - написавПластер.

Він уточнив, що представники туроператора JoinUp, які запропонували українцям цей готель, порадили філософськи віднестися до образ і цькування, а на прохання поміняти готель на три доби, що залишилися, надали гостям штрафи за зняття броні.

Виходячи з цього Давид Пластер попросив користувачів мережі написати відгуки про цей готель, підкресливши, що там не поважають українців і підтримують вбивства та війну. Він зазначив, що коментар слід залишити англійською мовою, щоб інформацію могли зрозуміти іноземці.

Користувачів мережі також обурила ситуація, яку вони прокоментували під постом.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...