Хіти тижня. Великий бокс: Американський чемпіон переміг страшним нокаутом у першому раунді (фото, відео)

Цей захист титулу став для Вайлдера дев'ятій в кар'єрі. Брізіл, в свою чергу, вже вдруге в кар'єрі достроково зазнав поразки в бою за звання чемпіона світу.

Американський чемпіон суперважкої ваги американець Деонтей Уайлдер ефектно захистив титул Всесвітньої боксерської організації (WBC). У Нью-Йорку "Бронзовий бомбардувальник" вже в першому раунді нокаутував свого співвітчизника Домініка Брізіла, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Довгоочікуваний поєдинок тривав менше трьох хвилин. На перших секундах суперники проводили розвідку джебами, а в середині раунду чемпіон потряс Брізіла ударом з правої, притиснувши до канатів.

Домініку вдалося "вижити" і навіть відповісти своєю серією, однак за 50 секунд до кінця трихвилинки він пропустив правий прямий і звалився на канвас. Брізіл зміг піднятися на рахунок "десять", але рефері дав відмашку про зупинку бою.

Таким чином, Уайлдер здобув свою 41-у перемогу на професійному рингу і залишився непереможеним чемпіоном світу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...