Хіти тижня. Великий бокс: Британський супертяж нокаутував "Русского Витязя" в бою за чемпіонський пояс, відправивши Повєткіна на пенсію (відео)

Вже на першій хвилині сутички російським уболівальникам стало тривожно. Амбітний британець переміг у бою-реванші, повернувши втрачений пояс чемпіона, котрий росіянин забрав у серпні 2020 року

Британський боксер Ділліан Вайт на прізвисько "Викрадач тіл" нокаутував 41-річного ветерана Олександра Повєткіна на прізвисько "Російський Витязь". Поєдинок відбудеться в Гібралтарі на арені Europa Point Sports Complex, зазначають Патріоти України.

Вайт захопив ініціативу з перших секунд і вже на самому початку завдав потужного удару, який залишив значну гематому на обличчі Повєткіна. У другому раунді здалося, що бій вирівнявся, але потім ініціативу знову перехопив британець. У четвертому раунді Вайт провів серію потужних ударів, Повєткін впав на канвас і рефері достроково зупинив бій.

Після закінчення сутички Вайт виявив благородство. Ділліан підніс безсилому опоненту стільчик і обливав його водою. Напевно, Лиходій (ще одне прізвисько боксера. - Прим.) лише удає лиходія. На ділі ж Вайт виявився гідним хлопцем.

Завдяки перемозі Вайт завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі (понад 90,718 кг).

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...