Хіти тижня. Великий бокс: Російський екс-чемпіон світу програв двобій брутальним нокаутом (відео)

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Сергій Ліпінец (16-2-1, КО 12) зазнав розгромної поразки від 23-річного американця Джейрона Енніса (27-0, КО 25), зазначають Патріоти України.

Головний бій боксерського вечора в Анкасвіллi (штат Коннектикут, США) завершився достроково.

Енніс володів перевагою, часто пробиваючи захист 32-річного росіянина, і в четвертому раунді відправив уродженця Актюбинська в нокдаун. Розв'язка трапилась в шостому раунді, коли Ліпінец пропустив правий боковий. Сергій "поплив", втратив концентрацію, а після аперкоту звалився на канвас. Рефері моментально зупинив зустріч.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...