Хіти тижня. Великий бокс: Василь Ломаченко сенсаційно програв Лопесу бій за звання абсолютного чемпіона світу

За рішенням суддів молодий американець виграє бій. Фінальний рахунок суддів: 119-109, 117-111, 116-112. Ломаченко втратив усі пояси.

Ломаченко програв Лопесу бій за звання абсолютного чемпіона світу

32-річний український боксер Василь Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. За результатами поєдинку судді одноголосним рішенням віддали перемогу 23-річному американцю Теофімо Лопесу, зазначають Патріоти України.

Таким чином, Ломаченко втратив всі свої титули - WBC Franchise, WBA і WBO. Лопес, який до бою володів поясом IBF, став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Детальніше. Витративши перші два раунди на вивчення суперника, який з самого початку кинувся в атаку, українець діяв другим номером.

Лопес періодично потрапляв в Ломаченка, де особливо йому вдавалися удари по корпусу, тоді як опонент відповідав йому викидами по обличчю.

Українець по-справжньому включився в поєдинок у восьмому раунді, в якому в нього почали проходити комбінаційні удари, але американець також періодично діставав того своїми викидами.

У 10 раунді Ломаченко перехопив ініціативу, в результаті чого Лопес помітно похитнувся, але американець все-таки вистояв і провів першим номером заключну трихвилинку.

У підсумку судді присудили перемогу Лопесу за очками

Повне відео бою:

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...