Хіти тижня. "Великий брат" все бачить: Оголена пара випадково потрапила на карти Google

За інформацією ЗМІ, фотографія була зроблена в квітні 2018 року.

Героями мережі стали хлопець з дівчиною, які потрапили на фото сервісу Google Мапи оголеними. Фото було зроблено автомобілем Google поруч із містом Тайчжун на Тайвані, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За даними Liberty Times Net, спочатку знімок не цензурували, лише замазавши обличчя людей. Молоді люди на фото стоять оголеними на узбіччі дороги біля машини. Після того, як користувачі помітили конфуз, Google відредагував фото – тепер на ньому лише розмиті силуети.

"Користувачі можуть звернутися до інструкцій щодо правил розміщення контенту, щоб зрозуміти, який буде заборонений. Це зорема порнографія або контент, що носить сексуальний підтекст", – прокоментували у пресслужбі Google.

За інформацією United Daily News, фотографія була зроблена в квітні 2018 року.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...