Хіти тижня. "Весь час їдять галушки і сміються": У мережі показали архівне відео з популярним колись коміком-зрадником

Андрій Молочний кілька років тому переїхав до Росії.

Андрій Молочний

У мережі спливло архівне відео із зіркою Comedy Club Андрієм Молочним, в якому він розповів про те, хто такі українці, передають Патріоти України.

Так, комік, який раніше заявив, що "по Києву натовпами ходять фашисти", у стендап-монолозі назвав свій народ веселим і гостинним. За словами Молочного, він весь час їсть галушки і сміється.

Крім того, Молочний додав, що українці – найдобріші і найкрасивіші. Вони люблять свою країну. І чим далі вони від України, тим сильніша у них любов. "Українці люблять свою країну. І зауважте, чим далі від неї, тим сильніше вони її люблять. Звідси висновок: найбільш велелюбні українці живуть у Нью-Йорку і Торонто. Вечорами вони збираються в барах, випивають, веселяться, танцюють, їдять галушки й сміються. Це у них називається сумувати", – сказав комік.

Він зазначив, що коли українці починають жити у Європі, минає п'ять років і вони втрачають національні ознаки самобутності. Молочний також розповів, у чому виявляється їхнє оєвропеювання.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...