Хіти тижня. Весільний фотограф, який пройшов у Раду, розповів, чи залишить досі основну роботу

Весільний фотограф із Запоріжжя та новообраний народний депутат від "Слуги народу" у 77-му виборчому окрузі Сергій Штепа не виключає, що продовжить фотографувати після обрання до Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

За словами Штепи, можливо, він продовжить фотографувати після того, як стане депутатом, «але це вже буде просто для себе, у свій вільний час». «Це моє хобі. Я також граю в шахи і продовжуватиму грати у вільний час», - пояснив нардеп.

Штепа запевнив, що йде в парламент не для того, щоби заробляти гроші, «а для того, щоби дійсно щось зробити для країни, хоч може це і звучить якось пафосно». «У мене було безліч можливостей поїхати в Європу або ще кудись далі і заробляти там значно більше, ніж тут. Мене навіть запрошували. Але я хочу жити в Україні і тому йду на це, іду в парламент», - запевняє Штепа.

При цьому весільний фотограф пояснив, що насправді не заробляв 1300 гривень за годину, як про це пишуть ЗМІ. «Це ціна дня роботи», - пояснив Штепа і додав, що фотограф лише знімає годину, а потім обробляє світлини ще п’ять годин. «Тобто, зарплатня, яку нам приписують, вона не є реальною, вона значно менша», - переконує фотограф.

Також Штепа зауважив, що «останній рік не займався фотографією як роботою, це було лише хобі», а після обрання депутатом йому «ніщо не забороняє взяти камеру і фотографувати якийсь гарний пейзаж».

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...