Хіти тижня. Весна прийшла..: У Запоріжжі парочка зайнялася любов'ю посеред білого дня в парку (відео)

"Гуляти" почали не тільки коти...

На вулиці вже почало теплішати, люди починають одягатися легше, адже прийшла весна. На вихідних запорожці помітили, що в парку біля каскаду фонтанів "Райдуга" молоді хлопець і дівчина займаються любов'ю, без найменших докорів сумління, передають Патріоти України з посиланням на видання Вгороде.
Хлопець з дівчиною задовольняли свої фізіологічні потреби прямо посеред галявині, де буквально в декількох метрах від них гуляли люди з дітьми. Але пару це не зупинило і нітрохи не збентежило. Втім, відпочиваючі, які стали очевидцями цих нестримних любовних утіх, не захотіли відволікати парочку своїми зауваженнями.
Перехожі зняли відео того, що відбувається і поділилися цим в мережі. Тепер для багатьох городян буде привід задуматися про те, щоб не попастися в об'єктив "місцевих папараці" і займатися таким не на людях.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...