Хіти тижня. Ветеринар із зеленкою: Спливли нові факти про студента, який напав на Порошенка

З'явилася нова інформація про молоду людину, яка з зеленкою атакувала колишнього президента Петра Порошенко у Києві 24 серпня після Маршу захисників. Батько затриманого Іллі Пустовгара Петро телефоном сказав виданню Центр, що не розуміє, чому його син вчинив такий вчинок, передають Патріоти України.

За його словами, син був аполітичним, а після скандального вчинку сина йому довелося спілкуватися з СБУ. "Мій син взагалі був аполітичним. Для мене це був не те, що шок, я зараз в стані афекту. Я вже дав свідчення в СБУ. Сказав свої думки і припущення. Більше не буду нічого коментувати", - сказав Петро Пустовгар.

У свою чергу сусід Пустовгара розповів, що Ілля проживає разом з батьком Петром і навчається у ветеринарному технікумі. Що саме спонукало Пустовгара на такий вчинок, сусід теж не розуміє.
"У кожного в голові свої таргани, але він нормальною дитиною ріс, без мамки, батько сам його виростив. Чого його перемкнуло - не знаю", — заявив сусід Пустовгара.
Також він уточнив, що батько Іллі Петро ходив до церкви Аделаджі.

Атака з зеленкою на Порошенка

Нагадаємо, колишнього президента Пера Порошенка облили зеленкою у центрі Києва після Маршу захисників у вівторок, 24 серпня. Пізніше стало відомо про те, що поліція затримала чоловіка, який хлюпнув зеленкою В Петра Порошенка.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...