Хіти тижня. Від удару впала на підлогу: Неадекватний школяр влаштував на камеру бійку з вчителькою (відео)

Школяра відправили в місцеву психіатричну клініку.

В одній зі шкіл Псковської області (Росія) учень вдарив вчительку математики після того, як та висмикнула з-під нього стілець. Відео інциденту опублікували в Telegram-каналі "360tv.ru". На кадрах видно, як від удару по обличчю вчителька падає на підлогу, передають Патріоти України.

Підліток на уроці поводив себе неадекватно: розгойдувався на стільці, запалював вогонь і направляв запальничку в сторону вчительки. Жінка не витримала і різко висмикнула стілець з-під підлітка. Хлопець впав, проте швидко встав і завдав декілька ударів вчительці по обличчю.

За інформацією каналу, школяра відправили в місцеву психіатричну клініку. У школі розповіли, що він зараз "на лікарняному", а вчителька до нього претензій не має.


Джерело: Обозреватель

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...