Хіти тижня. Відео, як гігантський птах зловив акулу, вразило мережу

Опубліковані кадри швидко розійшлися в соцмережі, всього за тиждень цим відео поділилися понад 2 тисячі користувачів.

У прибережному курортному місті Мертл (Південна Кароліна, США) відпочиваючі стали свідками вдалого полювання величезного птаха, яка в море зловила акулу. Відео цього моменту опубліковано в соцмережі Facebook користувачем Келлі Бербейдж, передають Патріоти України.

На знятих кадрах видно, що величезна птах пролітає над пляжем і при цьому тримає в пазурах спійману велику рибу, яка звивається, намагаючись звільниться.

"Орел? Кондор? Зловив акулу на Мертл-Біч", - задається питанням автор поста.

Опубліковані кадри швидко розійшлися в соцмережі, всього за тиждень цим відео поділилися понад 2 тисячі користувачів.

Коментатори припускають, що щасливим птахом-мисливцем виявився кондор. Деякі висловлюють сумнів, що кадри були зняті в США, стверджуючи, що це відео з Австралії.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...