Хіти тижня. Відірвані пальці та пошкоджені внутрішні органи: Вибух під Дніпром покалічив дітей АТОшників (фото)

Найбільше від вибуху постраждав 16-річний Сашко Гаркуша, який тримав снаряд у руках.

Троє з потерпілих від вибуху гранати у селі Пашена Балка Дніпропетровської області виявилися дітьми колишніх бійців АТО. Про це розповіли жителі села, передають Патріоти України.

"Діти кажуть, що цей предмет знайшли на смітнику під соломкою. А поліція зараз проводить обшуки в будинках, де живуть постраждалі хлопці. Адже троє з постраждалих — сини колишніх бійців АТО", — повідомила одна з місцевих жительок.

Найбільше від вибуху постраждав 16-річний Сашко Гаркуша. У нього серйозно пошкоджені внутрішні органи і відірвані три пальці на руці. За свідченнями місцевих, саме він на момент вибуху тримав в руках снаряд. Дитині провели операцію, але жодних прогнозів лікарі поки не дають.

Другий потерпілий — 5-річний хлопчик Сашко Редько, у нього осколкові поранення живота. Йому також зробили операцію, зараз він іще спить у реанімації.


Джерело: Обозреватель

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...