Хіти тижня. Відкрити пляшку ударом ноги: Красуня-дружина екс-гравця "Динамо" взяла участь у феєричному флешмобі (відео)

Вчинок жінки привів в захоплення її підписників в соцмережі.

Ірина Морозюк

Ірина Морозюк, дружина колишнього капітана "Динамо" Миколи Морозюка, взяла участь в гучному флешмобі "Bottle Cap Challenge", в якому відомі і не дуже люди відкривають пляшку ударом ноги. Ірина змінила підхід до челленджу, відкривши пляшку грудьми. Відео Морозюк виклала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Найкраща", "Найкраще що можна було придумати", "Це просто імбово. Хлопці, Оскара їй .... терміново", "Це вищий пілотаж", "Питань нема. У Вас кращий челендж", "Чомусь я знав що так і буде"," Коперфільд відпочиває","о це найкращий челендж","Молодець))","Пушка ракета","Клас!","ця жінка творить дива","Дика Ірина","классссс", "красуня", - пишуть користувачі мережі.

31-річний Морозюк є вихованцем "Динамо". У січні цього року він перейшов в "Різеспор" на правах оренди. У складі турецького клубу він провів 14 матчів, в яких відзначився однією результативною передачею. Також Морозюк виступав за "Дніпро", "Оболонь", "Кривбас" і донецький "Металург". За збірну України зіграв 13 матчів і забив один гол. Дворазовий чемпіон України, триразовий володар Суперкубка України.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...