Хіти тижня. Відома гумористка підхопила коронавірус з незвичайними симптомами (відео)

У 2017 році Олени Воробей заборонили в'їзд в Україну з-за її гастролей в окупованому Криму. Сама артистка влаштувала істерику на кордоні та в соцмережах, називаючи рішення нечесним і несправедливим.

Російська співачка і гумористка Олена Воробей заразилася коронавірусом і відправилась на самоізоляцію. У артистки 27 травня діагностували коронавірус з новими симптомами. Про це Олена Воробей повідомила в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Про це я дізналася три дні тому...не наважувалася відразу викласти пост, а всьому виною мої дурні страхи.....", - зізналася жінка.

По-перше вона знала, як сприйме це батько-сердечник, людина дуже емоційний. По-друге, подумала, щрб не нагадувати зайвий раз про коронавірус. "Але я все ж таки зважилася викласти відео, щоб підтримати тих, хто зараз знаходиться в такому ж стані як я, в стані тривоги, коли хворобливі симптоми нагнітаються, а ти не знаєш кому дзвонити і що робити???? Головне не нервувати)

Вона подякувала лікарям і всім, хто їй допомагає лікуванням і радою. "Дякую всім, хто зі мною зараз на зв'язку, хто допомагає мені "видертися", добрим словом чи порадою коронованих зі стажем)))", - зворушила вона мережу.

Новий коронавірус симптоми

Олена звернула увагу на симптоми коронавіруса, і застерегла від зневажливого ставлення. Крім того, за її описом, у Олени Воробей вже незвичайний коронавірус. "Хлопці, якщо температура висока, не збивається, не експериментуйте, не ризикуйте, краще в лікарню, де є небезпека тромбів! Багато пити рідини - 5/7 літрів!!! Ну, а все інше індивідуально....Другий день мій був дуже жорсткий - жахливо боліла спина, вночі від м'язового болю неможливо спати, разово спрацював ібупрофен, потім він уже не діяв( Все тіло боліло так, ніби мене били бітами.Сьогодні мені трохи легше, але стан явно не стабільне. Ждем-с, боремося", - сказала вона.

52-річна артистка, яка виступає в Росії, народилася в Бресті в Білорусії. Вона пробувала себе в естрадних виступах, але особливого успіху не добилася, після чого зайнялася пародією.

У 2017 році Олени Воробей заборонили в'їзд в Україну з-за її гастролей в окупованому Криму. Сама артистка влаштувала істерику на кордоні та в соцмережах, називаючи рішення нечесним і несправедливим.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...