Хіти тижня. Відома російська телеведуча розповіла про домагання Саакашвілі (відео)

Дійшло до бійки, зазначила ведуча.

Відома телеведуча Тіна Канделакі заявила про домагання з боку експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі, який недавно очолив виконком української Нацради реформ. Про це вона заявила в ефірі YouTube-каналу "Подруги", передають Патріоти України.

"У мене є класична історія, коли мене спробував домагатися Саакашвілі. Вже як би в зрілому віці. Там дійшло до бійки. Ви знаєте, я не знаю, може це я, і це мій характер, і мій темперамент. Я сказала: "Постав мене на місце, будь ти проклятий! Або я впевнена, що нога жодного грузина не вступить на твою могилу", - сказала Канделакі.

Телеведуча розповіла про грузинський звичай, коли в головному святому місці - в Кафедральному храмі Светіцховелі у Мцхета, ховали великих правителів під плитою храму і люди ходили по його праху.

"Це найбільша честь, коли на твому праху йдуть. Я говорю, навіть праху не буде, щоб нога вступила. І у нас дикий стався скандал. Мене багато років не впускали до Грузії. Тому що він спробував мене в цьому сенсі "прохарассіть" , але не вийшло. Мені здається, він сам злякався", - розповіла Канделакі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...