Хіти тижня. Відома телеведуча вперше показала свою молодшу сестру (фото)

Ведуча зізналася, що у них з сестрою дуже близькі стосунки...

Відома телеведуча Оля Фреймут вперше показала свою молодшу сестру Юлію. Разом вони знялися у фотосесії для українського глянцю Harper's Bazaar, передають Патріоти України.

Оля Фреймут зізналася, що у них з Юлією дуже близькі стосунки, вони є справжніми подругами і довіряють один одному секрети. Такі відносини у них склалися з дитинства. Оля впевнена, це результат правильного виховання батьків, які привчили їх з раннього віку до певних обов'язків.

«Все починається з дитинства. З самого дитинства батьки нас вчили триматися разом. Коли народилася Юля - мені було 10 років. Мама багато працювала, тому після школи я прала пелюшки, гладила і гуляла з сестрою. Мені довірили її, як дорослої. І я, як доросла, взяла на себе цю відповідальність, хоча не можу сказати, що раділа бути нянею в такому ранньому віці. Коли народилася моя Злата, Юлі було 14 років. Вона пропустила півроку школи, щоб бути зі мною в Англії, не спати ночами, доглядаючи за Златою, поки я лежала в лікарні з серйозним діагнозом. Разом ми переживали злети і падіння, тікали від підозрілих шанувальників, багато подорожували ... Згодом я стала хрещеною мамою її дочки Габріель, яку люблю не менше за своїх дітей », - розповіла Оля.

Юлія каже, що її сестра - дуже смілива і рішуча, вражає своєю мудрістю і умінням приймати швидкі рішення. «Вона може однією фразою все розкласти по місцях. І вона жіночна. Я бачила її в різних життєвих обставинах і умовах - Оля завжди елегантна і доглянута», - розповіла Юлія.

Сестри часто змінюються речами. «Тільки взуття не завжди ділимо: у Олі 38-й розмір ноги, у мене - 35. Але якщо дуже хочеться її туфлі, в які сестра завжди інвестує купу грошей, то заштовхують в них вату. Оля ж любить мої сукні, які я зазвичай купую десь в Європі», - зізналася Юля і зазначила, що Оля насправді не відрізняється практичністю.

«Оля не знає, скільки коштує молоко. І на якій станції метро вийти. Вона і метро не знає», - зазначила дівчина.

Політика - різна: Чому за кордоном діти хочуть стати будівельниками й сантехніками, а в Україні - ні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:23

Колишній директор Українського центру оцінювання якості освіти й професорІгор Лікарчук пояснив, що іноземні учні хочуть здобувати робітничі спеціальності, такі як будівельник, сантехнік, електрик тощо, бо за кордоном інше ставлення в суспільстві до цих...

Ринок відкритий, але: Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...