Хіти тижня. Відома українська співачка покрасувалась у ванній у сексуальному пеньюарі (фото)

Популярна українська співачка Анастасія Приходько поділилася з шанувальниками черговим сексуальним фото. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в мережі, передають Патріоти України.

"Я настільки звикла до публічності, що на гастролях в готелях я приблизно так, в пеньюарі, і приймаю ванну. Ця маніакальна звичка закоренилась у мене ще з фабрики зірок. Тоді на зйомках камери були наставлені скрізь і всюди. Розслабитися було нереально. І я завжди мріяла: коли у мене буде свій будинок, у ванній зроблю вікно. У мене з'явився і будинок, і вікно, яке я за звичкою боюся розшторити. Якщо хтось скаже, що у мене параноя, погоджуся і сперечатися не буду, але, ця звичка не дає мені жити спокійно ось уже 12 років. Повірили в історію? Реально чи ні, розповім ввечері в сторіз", – написала артистка. На кадрі Приходько постала перед підписниками в чорному пеньюарі, сидячи в білій ванній.

Фанати оцінили розбурхуюче фото співачки. "Найкраща", "Дуже гарне фото. І ви красуня", – пишуть користувачі в мережі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...