Хіти тижня. Відому українську телеведучу закидали яйцями: У мережу потрапили кадри нападу (фото)

Ведуча проекту "У кого більше?" на "Новому каналі" Аня Олицька, працюючи в Індонезії в харчовій індустрії, стала жертвою "нападу" - дівчину закидали яйцями. Саме в такий спосіб індонезійські діти вирішили помститися українці за те, що вона відмовилася дешево продати їм вуличну їжу керак-телор, передають Патріоти України.

Але навіть переживши "розстріл" яйцями Аня Олицька була не готова здатися. Ведуча "взяла в полон" маленьких бешкетників, щоб ті відшкодували їй збитки. Та материнське серце взяло гору над бажанням перемоги.

"Я відпустила їх, бо вони діти. Спочатку поставилася спокійно, але потім вони почали мене дражнити. Я дуже втомилася, і розуміння того, що треба все дорозпродати, розізлило мене. Потім "взяла у заручники" одного з хлопчиків, але вчасно зрозуміла, що це неправильно. У мені боролися учасниця "У кого більше?" та мама, яка й виграла у цій моральній боротьб", - поділилася Олицька.

Взагалі, на першій роботі в Індонезії, яку Аня знайшла ще в Україні, вона мала бути офіціанткою в ресторані. Але коли власник закладу побачив, яка красуня хоче в нього працювати, то зробив її обличчям ресторану. Поставив продавати керак-телор - вуличну їжу, що складається з рису та яєць.

"Мені потрібна красива біла дівчина, яка ходитиме з цим по місту та продаватиме керак-телор. Хочу таким чином підняти продажі. 20% від кожного проданого коржика буде тобі", - сказав роботодавець Ані. За п'ять годин роботи ведуча "У кого більше?" могла заробити 96 тисяч рупій, приблизно 183 грн.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...