Хіти тижня. Відомий режисер прокоментував свою роботу над проведенням Ходи гідності

Бадоєв вдячний главі держави за доручення йому організації свята.

Кліпмейкер Алан Бадоєв назвав справжнім викликом організацію “Ходи гідності”, яка 24 серпня на честь Дня Незалежності України пройшла в Києві, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

“Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності. Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли”, – заявив Бадоєв.

За його словами, він вдячний главі держави за доручення йому організації, тому що погляди на те, яким повинне бути свято повністю співпало з уявленнями Зеленського.

“Люди – наша головна сила, гордість і надія! А єдність – це ключ до миру та добробуту для всіх громадян нашої великої, талановитої, красивої і багатої країни”, – сказав Бадоєв.

Режисер зазначив, що його оточували прекрасні люди, а в організації свята йому допомагала Олена Коляденко.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...