Хіти тижня. Відомий шоумен прокоментував наїзд авто його тещі на матір з дитиною

Лілія Сопельник скоїла наїзд на жінку та її 9-річного сина в Дарницькому районі 22 серпня 2019 року.

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула 24 серпня відреагував на ДТП в Києві за участю його тещі, передають Патріоти України.

«Я особисто, і моя сім'я, максимально щиро співчуваємо родині, яка постраждала в результаті безглуздого управління автомобілем мамою моєї дружини. Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби "вирішити" питання з суддями або прокурорами», - написав він у Facebook.
Також він заявив, що допоможе знайти своїй тещі хорошого адвоката. «Я, як чоловік своєї дружини, звичайно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім'я готова посильно приєднатися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої сім'ї, в разі, якщо ця сім'я буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюся. Так як, здоров'я дитини і мами - це основний пріоритет в цій ситуації», - зазначив Притула.
Шоумен закликав громадськість не звинувачувати його в пригоді. «Я вважаю за потрібне донести і до журналістської спільноти і до громадськості, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем і ім'ям. І я буду вдячний всім, якщо громадськість і журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, оскільки, не був свідком події», - написав він.
Притула пошкодував, що сталося це ДТП. «Мені шкода, що так сталося. Я не знаю, чим можу допомогти родині постраждалих, крім вище згаданих ініціатив. Прохання до журналістів не "штурмувати" дзвінками. Для вас цей інцидент - це буденність, а для двох сімей - трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над "і". У мене все», - підсумував він.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...