Хіти тижня. Відомий український боєць змішаних єдиноборств побив сина глави МММ

Конфлікт стався в Пхукеті, де спортсмен зараз живе і проводить тренування.

Аскар Можаров, відомий український боєць змішаних єдиноборств, в Пхукеті побив російського блогера і бізнесмена Максима Мернеса. Зараз стало відомо, що Мернес є сином засновника фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді, передають Патріоти України з посиланням klitschko-brothers.com.

Конфлікт між Можаровим і Мернесом, справжнє прізвище якого Мавроді, стався в Пхукеті, де спортсмен зараз живе і проводить тренування. Боєць ММА зустрівся з бізнесменом, щоб розібратися щодо його знущань в Instagram.

Українець розповів, що Мернес поводився зухвало, і, можливо, хотів спровокувати Мажорова. Спортсмен пустив в хід один зі своїх фірмових прийомів і "обережно доторкнувся до його обличчя кулаком".

Тепер бізнесмен говорить про виставковий бій. Таким чином, він хоче покарати Можарова його ж зброєю.

Відомо Максим Мернес переїхав в Таїланд ще 7 років тому. Він навчався в університеті в Бангкоку. Останнім часом бізнесмен живе на острові Пхукет, де у нього є нерухомість.

Статок Мернеса оцінюється в 6 мільйонів доларів. При цьому він зміг заробити на операціях з криптовалютою. Також Мернес є автором декількох книг, серед яких "Мій шлях до мільйона доларів" – вона стала найпопулярнішою його роботою.

Варто зазначити, що Мавроді підтримував свого сина і у 2013 році залучив до розробки криптовалюти MAVRO.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...