Хіти тижня. Відпочинок на Азовському морі-2020: Де і за скільки можна провести відпустку

Згідно з планом країни щодо виходу з карантину, вже 10 червня в Україні запрацюють бази відпочинку. Азовські курорти - одні з найпопулярніших морських напрямків у країні. У скільки обійдеться відпустка біля Азовського моря влітку 2020 року, розповідають Патріоти України.укенг

Бердянськ

Місто з красивою набережною та розвиненою інфраструктурою. Є, де погуляти і що подивитися. А вже з 13 червня в місті має запрацювати аквапарк.

Велика частина готелів і пансіонатів розташована на Бердянській косі. Зняти двомісний номер на другій лінії можна від 350 грн за добу. Проживання зі сніданками коштуватиме від 500 грн/доба.

Комфортабельні бази відпочинку на першій лінії – з басейном, дитячим майданчиком, Wi-Fi – беруть від 900 грн за номер. Триразове харчування для дорослого в середньому обійдеться від 300 до 400 грн на добу, для дитини – 200-250 грн. Можна замовляти як повний пансіон, так і тільки вечерю, наприклад.

Кирилівка

Селище міського типу ділиться на центральну материкову частину, косу Пересип і Федотову косу. Територіально до Кирилівки також відноситься мікрорайон Степок і острів Бірючий. Епіцентром розваг вважається Федотова коса: тут є аквапарк, луна-парки, нічні клуби тощо.

Діапазон цін на косі Пересип і Федотовій косі варіюється від 400 до 2500 грн за добу при двомісному розміщенні без харчування. Проживання в готелі на першій лінії з басейном стартує від 750 грн для двох. Найбюджетныше житло пропонує приватний сектор (переважно мікрорайони Степок і "Кирилівка-2"): зняти будиночок без зручностей можна за 150-200 грн за добу

Бірючий острів

Острів Бірючий територіально відноситься до Кирилівки і є частиною Азово-Сиваського національного природного парку. Апартаменти з кухнею можна зняти за 800 грн/доба. Скромні двомісні номери з роздільними ліжками обійдуться в 500-600 грн і вище. За номер у комфортабельному готелі з територією просять від 1200 грн за добу, при цьому середня добова ціна (в залежності від умов та дати заїзду) – 1700 грн без врахування харчування. Котедж класу "стандарт" на березі моря в червні можна замовити за 1800 грн, а двомісний будиночок зі "зручностями на вдорі" – за 180 грн за добу при мінімальному бронюванні на 3 дні.

Приморськ

Приморськ – невелике курортне містечко, розташоване за два кілометри від Азовського моря на берегах річки Обіточна. Інфраструктура для відпочиваючих (бази відпочинку, готелі і пансіонати) розташовується уздовж лиману за межами міста. Цей курорт вибирають для морського відпочинку з дітьми.

Відпочинок в Приморську для сім'ї (два дорослих + дитина) обійдеться в середньому 800 грн/доба при проживанні в номері "стандарт". Житло "економ" класу без зручностей можна зняти за 150 грн за добу при двомісному розміщенні. Відпочинок зі сніданками в готелях з басейном і Wi-Fi стартує від 750 грн/доба. Приморські бази відпочинку також пропонують проживання з триразовим харчуванням за 400-500 грн на добу з людини.

Генічеськ

Місто розташоване на березі Азовського моря поблизу Арабатської стрілки. Одна з визначних пам'яток регіону – Генічеське озеро (Рожеве озеро).

Двомісні номери "стандарт" стартують за ціною 300 грн за добу. Номер без зручностей – 100 грн/доба з людини. Готелі з басейном, дитячим майданчиком і тренажерним залом пропонують гостям розміститися за ціною 1200 грн/доба і дорожче. Ціни вказані при розміщенні на першій лінії без харчування.

Проживання в приватних пансіонатах на другий і третій лінії обійдеться від 80 грн з людини. Відзначимо, що вже з 19 червня ціни на житло будуть підвищуватися. Ціновий пік протримається до кінця серпня.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...