
Але є один простий, хоча і досить екзотичний спосіб, як всього за півхвилини перевірити натуральність свинини, яловичини або баранини. Зробити це можна не відходячи від прилавка.
Отже. Для початку візьміть шматочок фольги (приблизно 10 на 10 сантиметрів) і зубочистку перед походом до супермаркету. В магазині попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м'яса. Надіньте його на зубочистку і тримаєте над фольгою. Цей шматочок м'яса потрібно... підпалити.
Якщо натуральне м'ясо, то воно стане підгоряти з країв приблизно через 15 секунд, з'явиться легкий димок і характерний запах шашлику.
Неякісне м'ясо не буде пахнути шашликом, воно буде пахнути хімічними добавками. Також з неякісного м'яса, що має гарний товарний вигляд завдяки хімічним добавкам, буде обов'язково при горінні виділятися сік темного кольору, воно буде пузиритися і навіть трохи пінитися.
Весь цей процес займе приблизно 30 секунд. За цей час ви зможете зрозуміти: перед вами натуральне м'ясо чи хімічний "муляж".
Соромитися провести подібний експеримент прямо в магазині не варто. Хороший продавець, впевнений в якості товару, не буде проти невеликого тесту на шматочок фольги. А ось якщо висловиться проти, потрібно замислитися.
У інтернет-мережі та в окремих медіа шириться відео про нібито дизайн «нової банкноти 5000 гривень». У Національному банку України наголосили, що ця інформація не відповідає дійсності, передають Патріоти України. . "На відео зображений презентаційний ...
Під час прибирання в рівнянки застрягла рука за диваном. Рятувальники потрапили до квартири через вікно, щоб допомогти жінці. Про це повідомили на сайті обласної Служби порятунку, передають Патріоти України. За інформацією в дописі, подія сталася увече...