Хіти тижня. Відставленому генералу Аброськіну знайшли "тепленьке місце" біля моря

В'ячеслав Аброськін, який залишив посаду першого заступника голови Національної поліції, продовжить кар'єру в системі освіти.

В'ячеслав Аброськін

Аброськіну обіцяють місце ректора Одеського університету внутрішніх справ, передають Патріоти України з посиланням на Думскую.

Наказ про призначення Аброськіна з'явиться в найближчі дні. Великий вуз з підготовки кадрів для МВС поки що залишається без ректора. Попередній керівник університету Іван Катеринчук пішов з поста 13 вересня, і поки що організаційні питання вирішує перший проректор Анатолій Нікітін.
Нагадаємо, в керівництві Національної поліції у вересні трапилися масштабні кадрові перестановки. У тому числі пішов з посади першого заступника голови Нацполіції - начальника кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...