Хіти тижня. Він наклав на себе руки: Близька людина розповіла про смерть Олега Єфремова

Радянський актор Олег Єфремов помер 2000 року після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Радянський актор Олег Єфремов, який помер 2000 року, міг накласти на себе руки. Про це стало відомо з листа його коханки, акторки Ніни Дорошиної, оприлюдненого 3 грудня в ефірі телеканала "Россия 1", передають Патріоти України.

Оприлюднений лист адресовано подрузі Дорошиної – Вірі Карповій. "Карпова, рідненька, ось нарешті зібралася із силами написати. Я й гадки не мала, яким буде мій стан, коли не стане цієї людини. 24 травня його не стало, він наклав на себе руки. 31-го його поховали. Я досі як уві сні. У мені все померло, загальмувалося сприйняття того, що навколо", – ідеться в листі.

Інша подруга Дорошиної – Ксенія Лемешева – в ефірі пояснила, що Дорошина часто телефонувала актору, коли той уже був на апараті штучного дихання. Чоловік нібито скаржився їй, що йому все це набридло, а тому акторка зробила висновок, що він сам від'єднав апарат, у такий спосіб наклавши на себе руки.

Водночас позашлюбна донька актора 63-річна Анастасія Єфремова заявила, що написане в листі неправда: "Ну яке самогубство? Він помер уві сні". Олег Єфремов – засновник театру "Современник", він також очолював Московський художній театр (МХАТ). Кіноглядачам відомий передусім стрічками "Батальйони просять вогню", "Три тополі на Плющисі", "Бережись автомобіля" і "Айболить-66". Єфремов помер 2000 року після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...