Хіти тижня. "Він сам винен!": Ґвалтівник по-звірячому побитого 17-річного хлопця в Харкові виправдався за свої дії (відео)

Обвинувачений заявив, що хлопець сам походить із родини ґвалтівників.

Один із ґвалтівників по-звірячому побитого 17-річного хлопця в Харкові Дмитро Белівець вперше прокоментував свої дії. Чоловік заявив у залі суду, що підліток сам частково винен у тому, що трапилося. Відео з його висловлюваннями було опубліковано в Telegram-каналі "Нетиповий Харків", повідомляють Патріоти України.

"Ви взагалі запитували, через що все? У нього вся родина така, і старший брат теж. На нього вже двічі цього року "накатали" заяву за зґвалтування", – заявив Белівець.


ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...