Хіти тижня. "Він скалічив мою психіку": Відомого співака звинувачують у сексуальних домаганнях (відео)

Дівчина, яка працювала в його будинку нянею, заявила, що артист нібито регулярно примушував її до інтимних стосунків.

Олександр Бердников

Соліста популярної російської групи "Корні" Олександра Бердникова звинуватили в сексуальних домаганнях. Так, Анна Логвинович, яка працювала в його будинку нянею, заявила, що артист нібито регулярно примушував її до інтимних стосунків. Про це дівчина розповіла в ефірі шоу Дмитра Шепелєва "На самом деле", передають Патріоти України.

"Все трапилося незадовго до Нового року. У грудні його дружина Ольга полетіла разом зі старшими дітьми, залишилися вдома тільки близнючки, я і Олександр. Я ніколи не забуду цей день. Я, як завжди, стояла на кухні, різала овочі. Він підійшов до мене ззаду, почав обіймати за талію, я взагалі спочатку не зрозуміла, що відбувається, хто стоїть за мною... Потім він почав цілувати мене в шию, лапати мене. Того дня сексу між нами не було, проте пізніше ми регулярно вступали в інтимний зв'язок... Він скалічив мою психіку, моє життя", — розповіла Анна.

Анна Логвинович звинуватила Бердникова в домаганнях

Зі свого боку Бердников спростував брудні плітки, а також звинуватив колишню няню в крадіжці. За словами співака, дівчина вкрала з його карти майже 400 тисяч рублів.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...