Хіти тижня. "Вкрали все...": Екс-віце-президент "Енергоатому" покінчив з життям, залишивши передсмертну записку

У смерті чоловік звинуватив екснардепа і ліквідований банк.

Колишній віце-президент «Енергоатому» з економіки й фінансів, екс-член Наглядової ради «Діамантбанку» Юрій Резуник покінчив з життям. Про це пише Telegram-канал «ЗЕландия», передають Патріоти України.

«У залишеній передсмертній записці він звинувачує у своїй смерті екс-нардепа Мартиненка і керівництво збанкрутілого «Діамантбанку» – екс-главу правління Олега Ходачука, його першого заступника Дмитра Войтухова, віце-президента Ігоря Саєнка, екс-голову наглядової ради Ігоря Керзена і колишнього співробітника СБ банку Ігоря Плахотнева, стверджуючи, що ті в складі ОЗГ викрали кошти, що належали йому і його родині. Мартиненко був одним із власників «Діамантбанку», – йдеться у повідомленні.

«Окремий лист Резуник залишив людині на ім'я Давид, у якому просить допомогти його родині відновити справедливість і повернути засоби. На думку слідства, мова про ще одного колишнього власника «Діамантбанку» Давида Жванію», – пишуть у Telegram-каналі.

Що відомо про банк

  • 24 квітня 2017 року НБУ визнав неплатоспроможним "Діамантбанк". 23 червня цього ж року, Нацбанк прийняв рішення про ліквідацію цього банку.
  • "Діамантбанк" працював на ринку України з 1993 року і на початок року займав 24-е місце за обсягом активів серед 93 працюючих банків.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...