Хіти тижня. Влаштувався по блату: Стало відомо, як екс-нардеп Гаврилюк опинився в елітній службі таксі

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко допоміг "козаку Гаврилюку" влаштуватися на роботу таксистом.

Михайло Гаврилюк. Фото: скріншот з відео.

Екс-нардеп Михайло Гаврилюк, більш відомий як "козак Гаврилюк", підробляє в Києві таксистом. Тепер він також став співробітником столичної служби таксі "Бонд", яка належить родині Гончаренку. Олексій Гончаренко розповів, як він допоміг Михайлу Гаврилюку отримати роботу таксистом в службі таксі, яка належить його родині. Про це він розповів в інтерв'ю ISLND TV, повідомляють Патріоти України.

"Я почув і побачив, що він працює таксистом. Ну це людина, яка сиділа недалеко від мене, я з нею спілкувався у Верховній Раді. Я йому подзвонив і кажу: "Я, будь ласка, чи не хочеш ти працювати ще й на цьому таксі". Тобто він прийшов після того, як ця історія стала медійною. Він каже: "Давай, звичайно, мені цікаво", - розповів Гончаренко.

Після того, як журналіст дізнався про пропозицію Гончаренка, між ним і нардепом зав'язався конфлікт щодо правомірності наймати в "свій" бізнес людей, перебуваючи на посаді депутата.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.