Хіти тижня. Влаштувався по блату: Стало відомо, як екс-нардеп Гаврилюк опинився в елітній службі таксі

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко допоміг "козаку Гаврилюку" влаштуватися на роботу таксистом.

Михайло Гаврилюк. Фото: скріншот з відео.

Екс-нардеп Михайло Гаврилюк, більш відомий як "козак Гаврилюк", підробляє в Києві таксистом. Тепер він також став співробітником столичної служби таксі "Бонд", яка належить родині Гончаренку. Олексій Гончаренко розповів, як він допоміг Михайлу Гаврилюку отримати роботу таксистом в службі таксі, яка належить його родині. Про це він розповів в інтерв'ю ISLND TV, повідомляють Патріоти України.

"Я почув і побачив, що він працює таксистом. Ну це людина, яка сиділа недалеко від мене, я з нею спілкувався у Верховній Раді. Я йому подзвонив і кажу: "Я, будь ласка, чи не хочеш ти працювати ще й на цьому таксі". Тобто він прийшов після того, як ця історія стала медійною. Він каже: "Давай, звичайно, мені цікаво", - розповів Гончаренко.

Після того, як журналіст дізнався про пропозицію Гончаренка, між ним і нардепом зав'язався конфлікт щодо правомірності наймати в "свій" бізнес людей, перебуваючи на посаді депутата.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...