Хіти тижня. Власника оголошено в розшук: BMW на донецьких номерах заблокувало столичний ТРЦ з сотнями авто (фото)

Інцидент відбувся 5 березня.

У Києві на території підземного паркінгу ТРЦ Gulliver трапилася ДТП, в результаті якої виїзд був повністю заблокованим, передають Патріоти України з посиланням на Dtp.kiev.ua.

Так, за інформацією очевидців, водій автомобіля BMW на донецьких номерах не розрахував швидкість і не оцінив видимість на спіральному виїзді з паркінгу. Таким чином машина врізалася в інше авто Honda.

В результаті виїзд з паркінгу був повністю заблокованим, а там залишилися сотні транспортних засобів. У ДТП ніхто не постраждав. За кермом BMW був не власник, а водій. Першого вже оголосили в розшук.


Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...