Хіти тижня. "Вмила" нардепа-русофіла зі "Слуги народу": Учасниця АТО відреагувала на заяву Брагара проти неї

За словами Насті Конфедерат, націоналізм, який вона досліджувала приблизно з 15 років, є її політичною точкою зору.

Учасниця АТО і аеророзвідниця Анастасія Конфедерат прокоментувала ситуацію з заявою, яку подав проти неї в поліцію через «утискання» російської мови народний депутат від фракції «Слуга народу» Євген Брагар. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

“Мені особисто не цікавий цей студент, як там його прізвище. Ла*на в моїй, нашій країні – доверху. На тілі України рана гниє. І я рада, що ми з Яриною Чорногуз зірвали плівку, яка стала затягуватися, і почав витікати гній. Ленінів валити треба радикальними діями, а не лояльно”, – йдеться в повідомленні.

За словами Конфедерат, націоналізм, який вона досліджувала приблизно з 15 років, є її політичною точкою зору. Учасниця АТО підкреслила, що дискримінували її за порушення статті 161 КК пункт 1, яку інкримінують їй за “вирвану з контексту фразу про те, що російськомовний контент не повинен звучати в автобусах, які їздять по території України”.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...