Хіти тижня. Внутрішні органи дружина випрала, щоб не було запаху: Моторошні подробиці розчленування репера Енді Картрайта

Марина каже, що чоловік сам помер 25 липня. Навіщо тоді вона чотири дні приховувала це і вела переписку від його імені в мережі?

Історія з розчленуванням репера Енді Картрайта, останки якого були виявлені поліцією в квартирі в Санкт-Петербурзі, де він проживав з дружиною Мариною і маленькою донькою, обростає моторошними подробицями, повідомляють Патріоти України.

Спочатку Марина розповіла слідчим, що вона виявила чоловіка вже мертвим, нібито у нього були ознаки передозування наркотиками. Щоб приховати це, вона вирішила імітувати його зникнення, розчленувала тіло, склала його в пакети і сховала в холодильник.
Як передає Telegram-канал BAZA, Марина випрала внутрішні органи в машинці, а частини тіла посипала сіллю, щоб позбутися запаху. Пізніше з'явилася інформація, що в справі замішана і мати Марини. Нібито вона допомагала пиляти тіло. Однак офіційної інформації про причетність тещі немає.
Слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом вбивства. Марина затримана. В її оповіданні помітили кілька нестиковок. Шприц, який вона нібито виявила поряд з тілом чоловіка, викинула. А попередня експертиза показала, що наркотичних препаратів Картрайт перед смертю не вживав. Виявлено лише сліди етанолу - репер міг отруїтися алкоголем. І його друзі стверджують, що у нього не було проблем з наркотиками. Енді вживав алкоголь, міг піти в запій.
Марина каже, що чоловік помер 25 липня. Навіщо чотири дні приховувала це і вела переписку від його імені в мережі? Крім того, на одному з передпліч слідчі знайшли сліди чоловічих рук, немов від захоплення. Також жінка начисто прибрала квартиру.

Судячи з фото тендітної Марини, складно повірити, що вона могла створити таке з тілом чоловіка. Офіційних коментарів від правоохоронних органів з приводу смерті 30-річного Енді Картрайта родом з України поки не надходило.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...