Хіти тижня. Вода тече по стінах: Побудована за 10 днів лікарня в Китаї почала руйнуватися (відео)

Лікарня для заражених коронавірусом у Китаї, яку збудували за 10 днів,почала руйнуватися, але мова йде про модульне спорудження, ще не передане в експлуатацію. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook "ДТП України", публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

"Позахоплювалися швидкістю китайців - тепер давайте розповідати, що все китайське до к*ка. Госпіталь в Ухані, побудований за 10 днів, сам трохи прихворів. Хвалена китайська швидкість будівництва спочатку дивувала, а тепер можна побачити наслідки: комунікації виходять з ладу, вода тече по стін, стелі відвалюються", - сказано в повідомленні.

У той же час китайські ЗМІ уточнили, причиною НП став сильний дощ зі снігом, який раптово обрушився на регіон. Протікання сталося у відділенні "Лейшеньшан", там ще йшли роботи. Варто нагадати, що лікувальні установи в Китаї, побудовані в рекордно короткі терміни, почали приймати хворих на корона вірус 3 і 6 лютого.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...