Хіти тижня. Водій, який збив дітей, та його родичі погрожували постраждалим: Подробиці жахливої аварії в Одесі (фото)

Найбільше маму постраждалої дівчинки вразило те, як поводився водій, його родичі та земляки.

В порушника не було прав та документів на авто. Фото: соцмережі.

В Одесі 29-річний водій ВАЗ збив на пішохідному переході чотирьох дітей 12-14 років, коли ті переходили дорогу на зелене світло. За словами мами потерпілої дівчинки Лідії Нудель, вони розлетілися, як кеглі, і тільки дивом залишилися живі. Детальніше читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Підкинуло на капоті, як м'ячик

Нудель досі не може отямитися. "Спершу дочка була в шоці. Говорила, що болять тільки коліна. А потім на голові почала наростати величезна гематома. Нам терміново довелося їхати в лікарню", – зазначила вона.

"Я змогла подивитися відео, як усе відбулося, ще не вірила, що таке могло трапитися, думала, може, діти побігли останньої миті. Але побачила, що вони справді переходили дорогу за всіма правилам, а ВАЗ просто в них в'їхав. Продавчиня магазину, яка тієї миті вийшла на вулицю, розповіла мені, що діти від удару розлетілися, як кеглі. Вони навіть вилетіли з кросівок! Це просто диво, що ніхто серйозно не постраждав", – каже Нудель.

Один хлопчик отримав серйозне ушкодження голови та рвану рану ноги, його госпіталізували. За словами очевидців, його підкинуло на капоті ВАЗа, наче м'ячик. Троє дітей спочатку відмовилися від госпіталізації. Однак потім у дочки Лідії з'явилася гематома на голові, і вони також вирушили до лікарні.

"Водій не має прав, не має громадянства, має численні порушення, поводився неадекватно, нападав на батьків потерпілих із погрозами про розправу та переконував у своїй безкарності в майбутньому", – написала у Facebook мама постраждалого хлопчика Тетяна Гаврилова.

Кричав, що дядько – прокурор

Найбільше маму дівчинки вразило те, як поводився водій та його родичі, земляки. Вони нападали на батьків дітей, не давали евакуювати автомобіль і погрожували.

"У машині перебувала мати цього хлопця. Вона почала кидатися, кричати. Сам водій теж кричав, що в нього дядько – прокурор. Навіть більше, на місце ДТП стали з'їжджатися їхні друзі та земляки. Дві жінки, які виявилися очевидицями, пішли в машину патрульних для складання протоколу. Так вони всі стали кидатися на машину, кричати й просто не давали скласти протокол", – обурюється Нудель.

Лідія розповідає, що навіть боялася знімати на телефон чоловіків із групи підтримки, які стояли неподалік. "Вони трохи заспокоїлися, тільки коли приїхали одеські активісти й допомогли навести лад", – говорить Нудель.


Джерело: Обозреватель

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...