Хіти тижня. Водій відмовився платити "данину": На Закарпатті рекетири обстріляли пасажирський автобус (фото)

Вимагач разом зі своїм спільником на Volkswagen наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів.

У Закарпатській області поліцейські затримали чоловіка, який обстріляв пасажирський мікроавтобус, бо водій відмовився платити йому "данину" за кожного пасажира. Інцидент стався 15 квітня в селі Розівка Ужгородського району. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

З'ясувалося, що перевізник – житель Чернівецької області. За його словами, незадовго до цього в селі Соломоново до нього підійшов невідомий чоловік. Незнайомець почав йому погрожувати і вимагав гроші за кожного пасажира мікроавтобуса. Коли водій відмовився платити, рекетир вирішив помститися.

"Вимагач разом зі своїм спільником на Volkswagen наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів по ньому, після чого втекли з місця події", - повідомили в поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Усі обставини - встановлюють.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...