Хіти тижня. Водіям на замітку: В Україні з'явилися нові дорожні знаки (фотофакт)

У Львівській та Луганській областях з'явилися нові дорожні знаки, які закликають водіїв авто при обгоні велосипедистів вибирати безпечну дистанцію, не менше 1,5 м, передають Патріоти України.

За даними служби, знаки будуть встановлювати в місцях, де часто їздять велосипедисти.

"Нові знаки вже можна побачити на оновленій дорозі Східниця - Пісочна, Пустомити - Меденичі у Львівській області та на маршруті від КПП "Станиця Луганська"в Сєвєродонецьк у Луганській області", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в 2020 році Укравтодор спільно з Національною поліцією України ініціював експеримент по впровадженню нової дорожньої навігації на об'єктах програми "Велике будівництво".

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...