Хіти тижня. "Водна бестія": Безробітна Надія Савченко підірвала мережу гротескними світлинами з елітного курорту

Народний депутат України VIII скликання Надія Савченко похвалилася в мережі новими пляжними фото з відпочинку на Адріатиці й отримала порцію глузувань. Дивними фото вона поділилася на особистій сторінці у Facebook. На них вона позує в довгому бірюзовому сарафані, передають Патріоти України.

Характерно, що купається у морі Савченко також у ньому, не перевдягаючись у купальник. "Такого бірюзового кольору вода в морі й смарагдового в річках можлива тільки на Балканах і тільки в Адріатиці. Це через наявність мінералів мідного купоросу в надрах. Природа надихає силою своєї різноманітності", – написала Савченко у коментарі до добірки фото. Однак не всі її підписники оцінили романтичний образ і почали стібатися з колишнього політика під постом.

"Надько! Не пустуй! Обережно! Ти вдома потрібна", "Скільки можна мучити людей, ви вже нікому не цікаві!", "А казали, ти на заробітки поїхала", "У мене штори вкрали на тому тижні. Виявилося, Надя собі на сукню взяла. Тоді не шкода", – сміються українці.


Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...