Хіти тижня. "Вогонь і попіл чекає на людей": З'явився новий прогноз кінця світу

Нібито на підтвердження пророцтва на Філіппінах нещодавно прокинувся другий за величиною вулкан Тааль.

Протягом п'яти років на людство чекає кінець світу, який настане через масові виверження вулканів. Такий прогноз зробив іранський старець Салман Салехігударза, якого в країні вважають провидцем, передають Патріоти України із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Нібито на підтвердження пророцтва на Філіппінах нещодавно прокинувся другий за величиною вулкан Тааль. "Людина стала ворогом людини. Все, що відбувається на Землі, – все залежить від людських рук. Самі себе знищуємо. Незабаром на Сході прокинуться вулкани. І це буде не Божа воля. Це буде реакція Землі на те, що ми тут творимо. І з кожним роком це буде все помітніше", – вважає Салехігударза.

На думку "провидця", людству залишилося недовго. "Протягом найближчих п'яти років в світі буде велика кількість вивержень. Вогонь і попіл чекає дуже багатьох людей", – зауважив іранець. Він вважає, що "все піде прахом, якщо людство не схаменеться", оскільки "Земля реагує на те, що ми з нею робимо".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...