Хіти тижня. "Волосся стало дибки": Втікач Азаров видав новий перл про українські школи

Колишній прем'єр-міністр України і втікач Микола Азаров продовжує видавати нові дивні висловлювання, передають Патріоти України.

На цей раз в ефірі телеканалу NewsOne колишній чиновник розповів про те, що нібито в Україні військових ЗСУ і дітей у школах навчають за "неонацистською" програмою.

"У військових училищах України готують офіцерів під "бандерівським" гаслом "Слава Україні! Героям слава!". Їх готують в такому дусі, що "Великої вітчизняної війни" не було, а була національно-визвольна боротьба ООН і УПА за незалежність України", – заявив Азаров. Колишній чиновник повідомив, що "Україну зовнішні куратори ставлять під розкол".

"В Україні треба припинити "неонацистську" підготовку в школах. У мене волосся стало дибки. Програми для навчання в школах писали вороги України, які зрадили історію українського народу", – говорив Азаров. Тут можна подивитися відео. Цитату Азарова можна почути з 35 хвилини ролика.

В коментарях українці блискавично відреагували на заяви колишнього прем'єра.

  • Калян. Радь в Раші. Твій час в Україні пройшов.
  • Чому я повинен його слухати, бачити та думати про те, що в голові божевільного Азарова? Піду посаджу цибулю, на весні буду їсти.
  • Як говорять поляки, якщо людина прожила в іншій, чужій, іноземній країні і не вивчила мови цієї країни то він ДЕБІЛ. Хто тоді Азаров, який правильно текст не вмів прочитати в Раді???

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...