Хіти тижня. "Вон из студии!": Письменник Лойко влаштував переполох на КремльТБ (відео)

У прямому ефірі програми "Место встречи" на російському пропагандистському телеканалі "НТВ" вибухнув скандал через письменника Сергія Лойка. Ведучий Іван Трушкін стверджує, що вигнав його зі студії через фашистську фразу, повідомляють Патріоти України.

Так, гості програми традиційно обговорювали Україну. Під час розмови експерт Михайло Маркелов поцікавився у Лойка, чому він, маючи російський паспорт, підтримує "б*ндерівців і нацистів" в Україні.

Після цього, як стверджують гості, Лойко нібито вимовив нацистське вітання. Це викликало штовханину у студії, що ледь не переросла у бійку. Потім ведучий закричав: "Геть із студії! Ідіть геть!", і Лойко вийшов. Трушкін також пригрозив, що телеканал попросить прокуратуру розібратися з висловлюванням письменника.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...