Хіти тижня. Вона просто геній маскування: Дженніфер Лопес здивувала монохромним образом на прогулянці (фото)

Артистка показала, як стильно комбінувати чорно-білі візерунки.

51-річна американська співачка та актриса Дженніфер Лопес продемонструвала оригінальне вбрання, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Dailymail, знаменитість потрапила в об'єктив папараці в Беверлі-Хіллз, коли покидала кабінет дерматолога. Для прогулянки Лопес обрала незвичне вбрання в монохромному стилі з нової колекції Dior. Артистка показала, як стильно комбінувати чорно-білі візерунки.

Джей Ло одягла довгу сукню в горошок з коміром, яку поєднала з капелюхом з вуаллю. Свій образ зірка доповнила сумкою-тоут від Dior, сережками-гвоздиками Chanel та браслетом Hermès. Співачка також вжила заходів обережності, одягнувши чорну захисну маску з блискітками.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...