Хіти тижня. "Вона просто сяяла від щастя": Легендарну українську співачку з тріумфом зустріли на Росії (відео)

Улюблениця публіки на всьому пострадянському просторі, 72-річна народна артистка Софія Ротару проігнорувала нападки злостивців на свою адресу і прилетіла в Росію.

Незважаючи на заклики депутатів Думи бойкотувати її концерти, російська публіка зустріла зірку з захопленням. Концерт «Пісня року» пройшов з аншлагом, а виступ Софії Михайлівни глядачі сприйняли з особливою теплотою. Більш того: Софія Михайлівна стала однією з найбільш очікуваних артистів на музичному фестивалі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Коли артистка сказала зі сцени «Щасливого Нового року, я люблю вас!», Зал для глядачів просто вибухнув. Люди з букетами квітів кинулися до сцени, щоб подарувати шматочок свого тепла довгоочікуваної улюблениці. Софія Михайлівна з вдячністю приймала квіти і оплески.
Публіка ніяк не хотіла відпускати зірку, плескала в долоні і скандувала: «Ми вас любимо! Ми вас любимо! Ми вас любимо!"
Щоб забрати море квітів, якими буквально завалили зірку, ведучим шоу Сергію Лазарєву і Лері Кудрявцевій довелося звернутися до своїх помічників. Сергій не втримався і теж зізнався: «Софія Михайлівна, ми вас дуже любимо!»

"Спасибі! Спасибі, дорогі мої! Скільки квітів ... Я за вами сумувала», - тремтячим від почуттів голосом вимовила Ротару і пішла зі сцени, поступившись місцем наступним музикантам.

Не утримався від виразу особливої симпатії співачці навіть король російської естради Філіп Кіркоров. Він особисто зустрів її біля входу в будівлю і подарував величезний букет троянд. Потім як галантний кавалер супроводжував зірку по коридорах розважального комплексу в гримерку артистки, ніжно притримуючи її спочатку за плечі, а потім під руку.

По дорозі парочку перехопили журналісти і попросили попозувати перед камерами, музиканти із задоволенням це зробили. Філіп допоміг Ротару зняти сонцезахисні окуляри і ніжно притиснувся до неї щокою. Розчулившись він заявив: «Яка красива, Софія Михайлівна! Пишаюся! Пишаюся, що я поруч!» Ротару з задоволенням приймала залицяння Філіпа.
Журналістам за лаштунками співачка сказала, що чудово себе почуває. Втім, про це говорив зовнішній вигляд співачки - вона просто сяяла від щастя.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...