Хіти тижня. "Вона просто сяяла від щастя": Легендарну українську співачку з тріумфом зустріли на Росії (відео)

Улюблениця публіки на всьому пострадянському просторі, 72-річна народна артистка Софія Ротару проігнорувала нападки злостивців на свою адресу і прилетіла в Росію.

Незважаючи на заклики депутатів Думи бойкотувати її концерти, російська публіка зустріла зірку з захопленням. Концерт «Пісня року» пройшов з аншлагом, а виступ Софії Михайлівни глядачі сприйняли з особливою теплотою. Більш того: Софія Михайлівна стала однією з найбільш очікуваних артистів на музичному фестивалі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Коли артистка сказала зі сцени «Щасливого Нового року, я люблю вас!», Зал для глядачів просто вибухнув. Люди з букетами квітів кинулися до сцени, щоб подарувати шматочок свого тепла довгоочікуваної улюблениці. Софія Михайлівна з вдячністю приймала квіти і оплески.
Публіка ніяк не хотіла відпускати зірку, плескала в долоні і скандувала: «Ми вас любимо! Ми вас любимо! Ми вас любимо!"
Щоб забрати море квітів, якими буквально завалили зірку, ведучим шоу Сергію Лазарєву і Лері Кудрявцевій довелося звернутися до своїх помічників. Сергій не втримався і теж зізнався: «Софія Михайлівна, ми вас дуже любимо!»

"Спасибі! Спасибі, дорогі мої! Скільки квітів ... Я за вами сумувала», - тремтячим від почуттів голосом вимовила Ротару і пішла зі сцени, поступившись місцем наступним музикантам.

Не утримався від виразу особливої симпатії співачці навіть король російської естради Філіп Кіркоров. Він особисто зустрів її біля входу в будівлю і подарував величезний букет троянд. Потім як галантний кавалер супроводжував зірку по коридорах розважального комплексу в гримерку артистки, ніжно притримуючи її спочатку за плечі, а потім під руку.

По дорозі парочку перехопили журналісти і попросили попозувати перед камерами, музиканти із задоволенням це зробили. Філіп допоміг Ротару зняти сонцезахисні окуляри і ніжно притиснувся до неї щокою. Розчулившись він заявив: «Яка красива, Софія Михайлівна! Пишаюся! Пишаюся, що я поруч!» Ротару з задоволенням приймала залицяння Філіпа.
Журналістам за лаштунками співачка сказала, що чудово себе почуває. Втім, про це говорив зовнішній вигляд співачки - вона просто сяяла від щастя.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...