Хіти тижня. Вони більше не бояться, що їх спіймають: У Києві група вуличних грабіжників прийшла "відбивати" своїх (фото)

Поки поліція зайнята переслідуванням активістів, кишенькові злодії спокійно займаються своїми справами.

У Києві помітили групу вуличних злодіїв, вони прийшли на підтримку своїм, які витягли гаманець. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Грабіжники вийшли на новий рівень Тепер, коли їх ловлять "на гарячому" за руку - приходить група підтримки, яка складається виключно із чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Близько 18:40 така історія сталася поблизу із центральним РАГСом, де вони, як завжди, зграєю у переході витягли гаманець. Але майже відразу прийши чоловіки та відбили своїх.

Повідомляється, що тих, хто залишився, везуть до найближчого райвідділку.


Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...