Хіти тижня. "Вони думають, що це круто": У Харкові дівчина роздяглася в метро заради відео у "Тік Ток" і шокувала очевидців (відео)

У Харкові дівчина влаштувала сеанс стриптизу прямо у вагоні метро, роздягнувшись на камеру перед іншими пасажирами. На такий вчинок її спонукало бажання зняти ефектний ролик для соцмережі Tik Tok. Кадри 19 лютого опубліковано на Facebook-сторінці "ХС. Харків", передають Патріоти України.

Молода дівчина вирішила оголитися, сидячи між пасажирками в масках. Ті не звертали увагу на дії "зірки інтернету, що сходить", і лише зрідка скоса поглядали на неї.

Спочатку харків'янка зняла штани, і поклала червоний банний рушник на ноги. Потім позбулася кофти, продемонструвавши свою легку ночнушку-негліже, що не надто приховувала форми дівчини від сторонніх поглядів. Свої дії блогерка супроводжувала "збентеженим" сміхом, червоніла та бліднула. Вона обернула волосся рушником, наче після душу. Що було далі - залишається невідомим, позаяк зйомка на цьому моменті була припинена. "Харківські ТікТокери продовжують підкорювати громадський транспорт", - йдеться у підписі до відео.

Користувачі мережі відреагували на витівку по-різному: багатьох дії дівчини в метро сильно обурили, а саму її "нагородили" невтішними епітетами; деякі провину за такий перформанс поклали на популярну соцмережу, заради збільшення лайків в якій молоді юзери нерідко йдуть на дивні вчинки. А також знайшлися і ті, хто просто з іронією поставився до події та посміявся над "жертвою" чергового челленджу в інтернеті.

  • Зовсім сором втратила, коріння непрофарбоване всім демонструє, хоч би капюшоном прикрилася.
  • Де**льна молодь нині пішла. Зовсім сором втратили. Заблокувати на**р цей Тік Ток треба.
  • Старечий маразм у 17.
  • А чому без маски?
  • Ну що, на цьому все і закінчилося? Її б в такому вигляді та на мороз, що б мізки в голові знайшлися від холоду!
  • Вони думають, що це круто.
  • Подзвонили в поліцію і на наступній станції здали! Лайки понад усе! Не смішно...
  • Скоро ТікТок заблокують.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...