Хіти тижня. Вони повертаються: Кримнашист Добронравов розповів про новий сезон "Сватів"

Зйомки серіалу поновляться наступного літа.

Незважаючи на те, що сьомий сезон одіозних «Сватів» знятий тільки до половини, його зйомки були припинені. Але так як серіал з нетерпінням чекають у Росії, і навіть, очевидно, в Україні, то журналісти видання «Телепрограма» вирішили розпитати у акторів «забавного» ситкому, чи очікується у нього продовження, передають Патріоти України.

Виконавець однієї з головних ролей в серіалі, - Олександр Феклістов - обнадіяв журналістів тим, що продовження буде. «Ми повинні почати знімати продовження - ось все, що мені відомо. Це буде наступного літа, мабуть», - сказав він.

При цьому передбачуваний відхід з «Сватів» Миколи Добриніна Феклістов обговорювати відмовився.
У свою чергу, Федір Добронравов підтвердив, що, швидше за все, зйомки нових «Сватів» поновляться наступного літа. А з приводу уходу Добриніна з проекту актор зізнався: «Я вперше про це чую. Мені здається, що це чутки. Він ніколи не нарікав на те, що роль йому не подобається. Я цього не чув і не уявляю "Сватів" без Мітяя».Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Микола Добринін має намір залишити серіал, щоб зайнятися іншими проектами - більш серйозними і драматичними. Деякі видання написали про те, що нібито актор втомився від принизливої ролі Мітяя, над яким вічно жартує Іван Будько (Федір Добронравов). Мовляв, жарти ці часто виходять недобрими, і вигляд актора став стійко асоціюватися у глядачів з образом такого собі «хлопчика для биття», до якого можна запросто підійти на вулиці, грюкнути по плечу і посміятися над ним.

Добринін нібито сказав про те, що в серіалі не розкритий його драматичний талант, все обмежується принизливої роллю алкоголіка Мітяя, який виступає в проекті «побитої собакою», а акторові хотілося б працювати в більш звичному для себе серйозному амплуа.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...