Хіти тижня. Вовчиці - не вівці: У Сумах активісти із віниками в руках намагались зірвати концерт Олега Винника

Незважаючи на протести, концерт почався вчасно, але через якийсь час був перерваний.

Олег Винник. Фото: соцмережі.

Активісти із Сум 3 жовтня намагались зірвати концерт українського виконавця Олега Винника, який нещодавно оскандалився через участь в проєкті "за мир" російського гурту "Мир 519". Артист також уникає питань про російську агресію та анексію Криму. Відтак представники двох партій "Демократична сокира" і "Правий сектор" влаштували акції протесту, передають Патріоти України із посиланням на видання UA: СУМИ.

Активісти зібрались навпроти манежу Сумського державного університету з плакатами, на яких було написано "Крим – це Україна", "Вовчиці – не вівці", "Тай-Тай. Патріотизму дай" та інше. Окрім цього, протестувальники мали із собою віники.

"Асоціацію розумієте? Винник – це віник, які покроково здають Україну, поетапно, помаленьку. Це для того воювали і захищали Украну? Для того, щоб такі як Винник підтримували "русский мир" і на запитання "Чий Крим?" відповідали "Ммм…", отаким макаром?" – обурився голова спілки АТО "Граніт" Вадим Чернявський.

Щодо вимог протестувальників, то голова сумського осередку "Демократична сокира" Сергій Мироненко попросив Винника не робити так, як це було на його пресконференції. "Щоб пан Олег не робив, як на пресконференції, коли він 40 хвилин ухилявся від питань журналістів і розповідав казки. Цю пресконференцію він міг вкласти в 10 секунд, сказати, що Крим – це Україна, а на сході – збройна військова агресія Росії", – наголосив протестувальник.

Концерт повинен був розпочатись о 19:00, втім активісти зібрались там за півгодини до виступу. Незважаючи на протести, концерт Олега Винника почався вчасно, але через якийсь час був перерваний на півгодини. Відомо, що під час виступу співака невідомі повідомили в поліцію про замінування будівлі, передає видання "Данкор".

Варто додати, що саме з міста Сум Олег Винник розпочав свій концертний тур "Роксолана". Відповідний відеоролик він розмістив на сторінці в інстаграмі. Наступні концерти відбудуться 18 жовтня у Кропивницькому та 21 листопада у Києві.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...